About the case

Raiders Basket on Uusimaalainen koripalloseura, joka nousi sensaatiomaisesti Suomen toiseksi korkeimmalle sarjatasolle vuonna 2019 ensimmäistä kertaa seuran historiassa. Seura on kuitenkin paininut tunnettuushaasteiden kanssa kotimarkkinoillaan hienosta menestyksestä huolimatta. Raiders tarvitsi uutta, tuoretta tulokulmaa markkinointiviestintään urheilutoimintansa tueksi.

LOPPUTULOS

Toimimme Raiders Basketin pääyhteistyökumppanina brändin, viestinnän ja yhteisön kehittämisessä. Tavoitteenamme on tehdä Raiders Basketista Uudenmaan vetovoimaisin urheilubrändi.

Ensimmäisellä yhteistyökaudella nähtiin hyppäys katsojaluvuissa sekä kaikissa sosiaalisen median tunnusluvuissa. Toimintaan on tätä kautta saatu myös houkuteltua uusia sponsoreita ja yhteistyökumppaneita. Osana yhteistyötä olemme innovoineet kokonaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia Raidersin toiminnan kehittämiseksi.

Toukokuussa 2020 rakensimme Raidersille uudet verkkosivut www.raiders.fi. Sivujen verkkokaupan kautta voi tilata kätevästi kausikortit, lanseeraamamme klubikortit ja oheistutotteita (tulossa kesä 2020).

Tiivis yhteistyö jatkuu koriskaudella 2020-2021.