Järvenpään kaupunki - Business Järvenpää


Järvenpään kaupungilla oli tarve yhdistää yritystonttien ja toimitilojen välittäminen yhden verkkosivun alle. Pelkän verkkosivun sijaan halusimme toteuttaa asiakasta mahdollisimman kokonaisvaltaisesti hyödyttävän ja palvelevan brändin. Samalla konseptoimme täysin uuden tavan kaupungin yritysasioiden viestinnälle.

Toteutus tarvittiin niin viestintäkonseptille, verkkosivuille kuin markkinointiviestinnän suunnittelulle. Verkkosivuille tarvittiin myös tonttien ja toimitilojen varausjärjestelmä.

Ratkaisu


Toteutimme pelkän palvelujen yhdistämisen ja verkkosivujen uudistamisen sijaan kokonaisen brändiuudistuksen. Tämän lisäksi teimme rohkean konseptin siitä, miten Järvenpään kaikki yritys- ja elinkeinopalveluiden tarpeet löytyvät saman brändin alta. Syntyi Business Järvenpää.

Uusi verkkosivusto tulee palvelemaan niin paikallisia kuin ulkopaikkakuntalaisiakin yrittäjiä, kansainvälisiä sijoittajia ja asiantuntijasisällöstä kiinnostuneita. Verkkosivujen toteutus tehtiin WordPress -alustalle. Tonttien ja toimitilojen varausjärjestelmä toteutettiin kustomoidun WooCommerce -verkkokauppa-alustan päälle.

Sensei vastasi ydinviestien muotoilusta, verkkosivun toteuttamisesta, mainonnan suunnittelusta ja palvelun konseptoinnista.

Tulokset


Uusi sivusto ja brändi on otettu vastaan innokkaasti kohderyhmien keskuudessa. Business Järvenpää -sivusto on jatkuvan kehityksen kohteena: uusia toiminnallisuuksia kehitetään aktiivisesti yhdessä asiakkaan tiimin kanssa.

Ensimmäinen uuden konseptin mukainen viestinnällinen avaus oli Kauppalehti Optioon (julkaistu -28.3.2019) suunniteltu koko sivun teaser-mainos.

Tutustu sivuihin!

TIIMI