Katu Elää! -kaupunkifestivaali


Järvenpään kävelykatu Jannen kesä on alkanut perinteisesti Jäke kukkii  -tapahtuman merkeissä. Nyt vanhan konseptin aika oli kuitenkin väistyä ja päivittää tapahtumaa uudelle tasolle sekä konseptin että visuaalisuuden osalta.

Ratkaisu


Olimme mukana konseptoimassa kokonaan uudenlaista Katu Elää! -kaupunkitapahtumaa yhdessä Sykettä ja Sinfoniaa ry:n kanssa. Tavoitteena tapahtuma, jota Järvenpäässä ei ole ennen nähty: urbaani, eläväinen katufestivaali, joka samalla ottaa vahvasti kantaa ympäristöarvoihin, kiertotalouteen ja kestävään kehitykseen. Tapahtuman keskiössä on kulttuuri sen kaikissa muodoissa, jota ilmennetään myös suunnittelemassamme Katu Elää! visuaalisessa identiteetissä ja kaikessa markkinointimateriaalissa.

Kadulla nähtiin mm. konsertteja ja jatkoklubit, korkkarijuoksut, runotyöpaja, street foodia, lastenkonsertteja, tanssiesityksiä, taideopiskelijoiden töitä ja installaatioita sekä paljon muuta.

Tulokset


Uusi festivaali sai paljon positiivista palautetta sekä saavutti mediahuomiota. Festivaaleille osallistuttiin kiitettävästi myös naapurikunnista. Isot kiitokset Sykettä ja Sinfoniaa ry:lle sekä kaikille tapahtumaan osallistuneille. Visuaalisesta ilmeestä oli tiimistämme päävastuussa Liisi Valtonen. Kurkkaa Liisin töitä Behancesta ja Instagramista!

TIIMI