Markkinointitoimisto, joka rakastaa sinua

Markkinointitoimisto Sensei on Järvenpäässä vuonna 2013 perustettu markkinoinnin eri osa-alueisiin erikoistunut yritys. Tuotteisiimme ja palveluihimme kuuluvat mm. verkkosivut, graafinen suunnittelu, painotuotteet, markkinoinnin strateginen suunnittelu, markkinointikampanjat ja liikkeenjohdon konsultointi. Palvelemme organisaatioita toimialasta riippumatta asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Ydintiimimme lisäksi käytettävissämme on laaja verkosto ammattilaisia sekä Suomessa että ulkomailla mm. valokuvauksen, videokuvauksen, taiton ja käännöstöiden puolella. Tämä tarjoaa joustavampaa palvelua ja erikoisosaamista jokaisen asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin.

Muutama sananen toiminnastamme

Emme harrasta irtosuhteita

Niiden sijaan panostamme pitkäkestoisiin, mutta silti intohimoisiin yhteistyökumppanuuksiin.

Strategia ohjaa kaikkea

Oli kyseessä verkkosivuprojekti, mainoskampanja tai pienempi visuaalinen toimeksianto, strateginen asiantuntijamme on mukana kaikessa. Tulosta saadaan aikaan vain kun suunta on selvä.

Dialogissa on voimaa

Vaikka paikoin tykkäämmekin omasta äänestämme, käymme mielummin dialogeja monologien sijaan.  Mitä vähemmän välillämme on muureja, sen parempaa on yhteistyö.

Ajattelu

Asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Yrittäjinä meillä on ilo ja kunnia tarjota parasta mahdollista laatua asiakkaillemme palvelun osalta. Tavoitteenamme on jatkuvasti ylittää sekä omat että asiakkaamme odotukset. Työllemme tarjoamme täyden tyytyväisyystakuun – Me olemme onnellisia, kun asiakkaammekin ovat.

Nykypäivän menestystarinat on rakennettu tunteista ja niiden herättämisestä. Markkinoijina meidän tavoitteemme on herättää tunteita, ja saada näin asiakkaamme brändi kohdeyleisön huulille sekä mieliin.

Menestys seuraa tunnetta.

Asiantuntijat

Toimintamme moottori on monipuolinen ja kunnianhimoinen tiimimme. Tavoitteenamme on löytää juuri sinun tavoitteisiisi sopiva kombo markkinoinnin ja designin osaajia.

Tutustu tiimiimme

Contact us,we love it

Seutulantie 3-5 A 1 krs. 04410 Järvenpää

040 774 1312info@gosensei.fi