Toimisto, joka rakastaa sinua

Markkinointitoimisto Sensei on Järvenpäässä vuonna 2013 perustettu markkinoinnin eri osa-alueisiin erikoistunut yritys. Tuotteisiimme ja palveluihimme kuuluvat mm. verkkosivut, graafinen suunnittelu, painotuotteet, markkinoinnin strateginen suunnittelu, markkinointikampanjat ja liikkeenjohdon konsultointi. Palvelemme organisaatioita toimialasta riippumatta asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Ydintiimimme lisäksi käytettävissämme on laaja verkosto ammattilaisia sekä Suomessa että ulkomailla mm. valokuvauksen, videokuvauksen, taiton ja käännöstöiden puolella. Tämä tarjoaa joustavampaa palvelua ja erikoisosaamista jokaisen asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin.

AJATTELU

Asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Yrittäjinä meillä on ilo ja kunnia tarjota parasta mahdollista laatua asiakkaillemme palvelun osalta. Tavoitteenamme on jatkuvasti ylittää sekä omat että asiakkaamme odotukset. Työllemme tarjoamme täyden tyytyväisyystakuun – Me olemme onnellisia, kun asiakkaammekin ovat.

Nykypäivän menestystarinat on rakennettu tunteista ja niiden herättämisestä. Markkinoijina meidän tavoitteemme on herättää tunteita, ja saada näin asiakkaamme brändi kohdeyleisön huulille sekä mieliin.

Menestys seuraa tunnetta.

Asiantuntijat

Toimintamme moottori on monipuolinen ja kunnianhimoinen tiimimme. Tavoitteenamme on löytää juuri sinun tavoitteisiisi sopiva kombo markkinoinnin ja designin osaajia.

Tutustu tiimiimme

Contact us,we love it

Sibeliuksenkatu 19 D 22, 04400 Järvenpää

040 774 1312info@gosensei.fi