MENESTYSSEURAATUNNETTA

WE ARE SENSEI

Markkinointitoimisto Sensei on Järvenpäässä vuonna 2013 perustettu markkinoinnin eri osa-alueisiin erikoistunut yritys. Tuotteisiimme ja palveluihimme kuuluvat mm. verkkosivut, graafinen suunnittelu, painotuotteet, markkinoinnin strateginen suunnittelu, markkinointikampanjat ja liikkeenjohdon konsultointi. Palvelemme organisaatioita toimialasta riippumatta asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Ydintiimimme lisäksi käytettävissämme on laaja verkosto ammattilaisia sekä Suomessa että ulkomailla mm. valokuvauksen, videokuvauksen, taiton ja käännöstöiden puolella. Tämä tarjoaa joustavampaa palvelua ja erikoisosaamista jokaisen asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin.

Asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Yrittäjinä meillä on ilo ja kunnia tarjota parasta mahdollista laatua asiakkaillemme palvelun osalta. Tavoitteenamme on jatkuvasti ylittää sekä omat että asiakkaamme odotukset. Työllemme tarjoamme täyden tyytyväisyystakuun – Me olemme onnellisia, kun asiakkaammekin ovat.

Nykypäivän menestystarinat on rakennettu tunteista ja niiden herättämisestä. Markkinoijina meidän tavoitteemme on herättää tunteita, ja saada näin asiakkaamme brändi kohdeyleisön huulille sekä mieliin.

Menestys seuraa tunnetta.

Tutustu palveluihimme!
Ota yhteyttä

Ylläty kaipaamallasi tavalla!

Olemme sinuun pian yhteydessä.