Sensei 5-vuotta

kirjoittanut Aleksi Kasari


Sensei täytti puolipyöreät 5 vuotta marraskuussa. Merkkipäivää vietettiin Sensein tiloissa ystävien, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kera. Ohjelman tilaisuudessa tarjoilivat Lieke Coffee & Fat Lizard sekä illan musiikkivalinnoista tehotiimi Duo DNG.

Päivän ajaksi Sensein toimisto muuntautui kaikille avoimeksi pop-up kahvilaksi, jota luotsaamaan saapui Suomen ehdottomaan kahvieliittiin kuuluva Jarno Peräkylä Lieke Coffeelta. Jarnolla on vyöllään mm. kaksi baristojen SM-mestaruutta ja yhdet baristojen MM-kisat. Kahvinautinto oli taattu jokaiselle kahvin ystävälle – kahvimieltymysten kartoitus, oikean juoman suosittelu ja mielenkiintoiset tarinat valmistettavan kahvin alkuperästä toimi yleisön makuun loistavasti. Monelle tämä oli ensikosketus astetta syvemmälle ulottuvaan kahvikulttuuriin – ‘’Voiks tää kahvi maistua oikeasti tältä?’’

Toisen mielenkiintoisen juomakokemuksen meille tarjoili Suomen pienpanimoiden aateliin kuuluva Fat Lizard. Herkullisen olut-tastingin ohella julkaistiin myös Fat Lizard Sensei IPA. Tietoiskut oluista, oluiden harrastamisesta ja pienpanimon toiminnasta kiinnostivat juhlakansaa itse tuotteiden vertailun ja makustelun lisäksi.

Helsinkiläinen kovan luokan seremoniamestarikaksikko Duo DNG vastasi illan musiikkitarjonnasta. Haitarin ja kitaran voimin esiintyvä kaksikko tuntuu esiintyessään vähintäänkin täydeltä viisihenkiseltä yhtyeeltä. Genrellä ei näille herroille ole merkitystä – saimme todistaa ilmiömäistä suorittamista niin Michael Jacksonin, Tehosekoittimen kuin Säkkijärven polkankin osalta.

Sensei kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita viisivuotisesta taipaleesta! Upeiden asiakkaiden kanssa on mahdottoman hienoa tehdä töitä. Tästä on hyvä jatkaa.

Aleksi Kasari

Account Manager & Copywriter