Verkkosivut + digi

Verkkosivut ovat yksi brändisi kulmakivistä!

Olemme Järvenpäässä sijaitseva kokenut verkkosivutiimi. Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme toteuttaneet lähes 100 WordPressin päälle rakennettua verkkosivutoteutusta.

Meiltä saat responsiiviset & hakukoneoptimoidut WordPress-sivut helposti ja nopeasti. Suunnittelemme verkkosivujen graafisen ilmeen ja tarvittaessa tuotamme myös sisällön sivuille. Toteutamme myös verkkokauppoja Woocommercen pohjalle.

Oikein toimivat verkkosivut:

    • Tukevat liiketoimintatavoitteidesi saavuttamisessa
    • Tuottavat lisäarvoa asiakkaillesi & parantavat asiakaskokemusta
    • Toimivat kotina kaikelle digitaaliselle markkinoinnillesi
    • Löytyvät hakukoneista, toimivat eri näyttökoilla & ovat helposti hallinnoitavissa

Verkkosivut rakennetaan meillä seuraavasti

Kartoitus & kickoff

Tutustutaan toisiimme ja käydään yhdessä läpi tulevan verkkosivusi sisältö, ominaisuudet ja tavoitteet. Tapaaminen onnistuu myös etäyhteyden kautta!

Toimiva vedos

Teemme alkukartoituksen pohjalta toimivan vedoksen, jonka valmistumista pääset seuraamaan livenä. Vedoksen pohjalta rakennamme valmiin sivun.

Avaimet käteen!

Luovutamme upeat uudet verkkosivut käyttöösi ja annamme käyttökoulutuksen sivuston käytöstä ja hallinnoinnista. Tarvittaessa sovimme erikseen verkkosivun ylläpidosta.

Toteutamme WordPress-sivut aina asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan!

Teemme kaikki verkkosivutoteutukset in-housena, mikä takaa asiakkaillemme selkeän projektin suunnittelun, aikataulutuksen ja toteutuksen aina sovitusti. Usein verkkosivujen toteutus kestää muutaman kuukauden – tarvittaessa pystymme toimimaan nopeamminkin.

Koostamme verkkosivutarjouksemme yhdessä asiakkaidemme kanssa, jolloin voit olla varma, että et maksa turhasta. Annamme aina kiinteän hinnan toteutukselle, jotta sinun ei tarvitse huolehtia arvaamattomista lisäkuluista.

Olemme toteuttaneet verkkosivuprojekteja muun muassaseuraaville yrityksille

Potkaistaan verkkosivuprojekti käyntiin!

Täytä oheinen lomake, soita tai laita WhatsAppissa viestiä!

050 433 0349info@gosensei.fi